GUIDE TIL DIT
NÆSTE ARRANGEMENT

Skab de bedste rammer

WI-FI / Netværksforbindelse

I dag vil ethvert event være afhængig af en god netforbindelse. Så det er helt afgørende, at der er signal nok til dit event.

Et moderne publikum forventer, at de kan komme på nettet alle steder og dele deres oplevelser på de sociale medier, imens de oplever dem. Derfor bør I undersøge, hvad behovet for dækning er, og om det WI-FI/mobilnetværk, der er på eventstedet, er tilstrækkeligt.

Lej ekstra WI-FI

Behovet afdækkes alt efter antal publikummer, type af gæster (unge eller ældre) og evt. særlige tidspunkter, hvor der vil være ekstra tryk på netværket. Hvis ikke forventningen passer til det eksisterende netværk, bør I sørge for ekstra netværksforbindelse under eventet.

Det kræver sandsynligvis, at I lejer en stabil og sikker forbindelse – fx en mobil sendemast eller I øger niveauet for WI-FI belastning.
Denne investering vil være med til at sikre, at publikum kan dele oplevelser fra eventet og hermed skabe markedsføring for jeres event.

Og ligesom med elektricitet anbefaler vi, at I søger professionel rådgivning inden og under eventet. For hvad gør man, hvis nettet ikke virker? Så er det godt med hurtig hjælp fra en ekspert – og forhåbentlig en hurtig løsning på problemet.