GUIDE TIL DIT
NÆSTE ARRANGEMENT

Skanderborg Festivalklub

Vi er skabt på begejstring!

Skanderborg Festivalklub er en erhvervsdrivende forening, der bl.a. står bag den årlige Smukfest i Skanderborg. Skanderborg Festivalklub er ejet af de godt 17.000 medlemmer, der fortrinsvist tæller de mere end 14.000 frivillige, der skaber Smukfest.

Med sine 40 år på bagen er festivalklubben vokset til at være en organisation, der rummer meget mere end bare Danmarks Smukkeste Festival. 

Skanderborg Festivalklub har siden starten i 1980 været en non-profit forening med ambition om at skabe overskudsenergi til velgørende arbejde, kulturelle aktiviteter og almennyttige formål. På baggrund af det er bl.a. Smukfonden opstået – en fond, der støtter socialt udsatte med 20% af overskuddet fra Smukfest.

Bestyrelsen støtter også lokale kulturelle formål med cirka 200.000 kroner om året, ligesom det er Skanderborg Festivalklub, der står bag Polka Verner Legatet – en hæderspris til kulturpersonligheder, samt Walthers Musikcafé, et spillested i Skanderborg, der blev oprettet i 2012.

Derudover står Smukfest også bag datterselskaberne Fonden Event Safety (i samarbejde med Muskelsvindfonden) og Smuk Event, der står for henholdsvis eventsikkerhed- og planlægning.

Læs meget mere om Skanderborg Festivalklub og de tilhørende aktiviteter.